Kods: MG4240953

Daudzfunkcionālais skapis Metos HiChef SBM-161-HR-RC labā p.

The multifunctional quick cooling cabinet and freezer Metos HiChef is suitable for positive and negative blast chilling, thawing, proofing and retarder-proofer,…

Cenrāžas cena €0,00
Piegādes produkts


Daudzfunkcionālais ātrās dzesēšanas skapis un saldētava Metos HiChef ir piemērots ātrajai dzesēšanai, atkausēšanai, raudzēšanai un raudzēšanas aizkavēšanai, pasterizācijai, lēnai gatavošanai, temperatūras uzturēšanai, žāvēšanai. Tās ir tikai dažas no funkcijām, kuras var veikt nekavējoties un precīzi, individuāli vai vienu pēc otras. Daudzpusīgais Metos HiCHef ātrās dzesēšanas skapis un saldētava ar iepriekš iestatītām programmām un loģisku vadību nodrošina vairākas dzesēšanas un gatavošanas iespējas, padarot iekārtu viegli lietojamu. Dzesēšana saglabā pārtikas garšu, izskatu un svaru. Ātrā sasaldēšana ļauj jebkurā laikā pasniegt perfekti saglabātu pārtiku gan jēlu, gan pilnībā pagatavotu.

Vēl viena Metos HiChef priekšrocība ir tā, ka, sasniedzot vēlamo produkta gatavību, automātiski notiek pāreja uz ātro dzesēšanu un sekojošo uzglabāšanas fāzi, operatoram nav nepieciešams veikt šīs darbības manuāli. Tādējādi visu var paveikt neatrodoties virtuvē.

Atkausēšanas funkcija nodrošina kontrolētu saldētu pārtikas produktu atkausēšanu saskaņā ar HACCP standartiem. Mīklas raudzēšanas opcija kontrolē mīklas temperatūru un mitrumu, kā arī laiku, kad mīklai jābūt gatavai cepšanai. Atkausēšanas un mīklas raudzēšanas iespējas ļauj uzglabāt izejvielas un nodrošina elastību ēdiena gatavošanā, tādējādi sniedzot klientiem to, ko viņi vēlas: svaigus pārtikas produktus ar perfekti saglabātām īpašībām. Gatavošana zemā temperatūrā ne tikai saglabā garšu, bet arī saglabā smaržu, maigumu un sulīgumu.

Raudzēšana un raudzēšanas aizkavēšana: Tā kontrolē un racionalizē raudzēšanas procesu, optimizējot laiku, grafiku un izejvielu izmantošanu.

Lenteņu, Anisakis iznīcinātājs un pasterizācija: Tas palielina pārtikas uzglabāšanas laiku, iznīcina parazītus un ļauj pilnīgi droši pasniegt jēlu gaļu vai zivis.

Pozitīva un negatīva uzglabāšana: Uzglabājiet traukus un sastāvdaļas kontrolētā temperatūrā un mitrumā, sākot no +18°C līdz -21°C.

Šokolādes kristalizācija un kausēšana: No lēnas kausēšanas līdz kristalizācijai, pateicoties zemajam mitruma līmenim, vienmēr ir perfekti rezultāti.

Dehidratācija: Lai saglabātu sēnes vai radītu garnējumus, uzlējumus, liofilizētus produktus, piemēram, no svaigiem augļiem.

Lēnā gatavošana: ideāli piemērota Sous vide un gatavošanai vienā traukā, kā arī gatavojot vairākās partijās pat bez operatora. Piemērots dažādiem pakalpojumu sniedzējiem.

Atkausēšana: Tas samazina šķidruma zudumu un līdz ar to arī saldētas pārtikas svaru, vienlaikus saglabājot īpašības.

Nepārtraukts cikls: Tas ļauj uzturēt nemainīgu temperatūru, ar īpašu iestatījumu katrai atsevišķai paplātei.

Uzturēšana: Ideāla temperatūra, lai pasniegtu karstus vai aukstus ēdienus uz galda, vai saldējuma pagatavošanas un pasniegšanas procesā.

Jogurts: Īpaša funkcija, kas ļauj, ievietojot pienu (42°C temperatūrā) un dzīvās pienskābes kultūras, iegūt krēmīgu un maigu jogurtu.

STRUKTURĀLĀS ĪPAŠĪBAS / 14xGN1/1-65mm, vadotņu attālums 73mm/ Tālvadības kontrole, aukstuma agregāts nav iekļauts / 0,8mm biezs nerūsējošā tērauda ārējās malas un durvis. / 1 mm bieza nerūsējošā tērauda augšdaļa / Nerūsējošā tērauda iekšējā apdare ar pilnībā noapaļotiem stūriem / Presēta un hermētiska iekšējā pamatne / Pretkondensācijas sildelements, kas atrodas kastē zem magnētiskā blīvējuma aiztura / Strongbox ergonomisks rokturis / 0,8 mm biezas nerūsējošā tērauda durvis / HCFC nesaturoša augsta blīvuma poliuretāna putu izolācija (apm. 42 kg/m³) / Magnētiskais blīvējums uz 4 durvju malām / Nerūsējošā tērauda ārējā apdare (Scotch-Brite satīna apdare) / Netiešas plūsmas elektriskie ventilatori - izgatavoti no kompozītmateriāla - uz produkta / Patentēta kameras mitruma uzturēšanas sistēma / Dzesēšanas jauda 90 kg +90°C > +3°C 90 min. / Saldēšanas jauda 60 kg +90°C > -18°C 240 min.

IEKĀRTAS IEKŠPUSE / Ātri atbrīvojama apsildāma termoadata ar 4 mērīšanas punktiem / Sānu vadotnes balsta statņi ar 18 mm soli starp caurumiem.

KOMANDAS, VADĪBAS UN DROŠĪBAS RISINĀJUMI / 7” FULL TOUCH augstas izšķirtspējas displejs / Vadības aktivizēta kameras sanitārās apstrādes sistēma ar aktīviem joniem (HI-GIENE) / Kompresora aizsardzības automātiskās atiestatīšanas termiskais slēdzis / Fotoattēlu identificējami procesi / USB pieslēgums datu/recepšu augšupielādei un lejupielādei / Standarta savienojamība Papildaprīkojums / riteņi / durvis veras uz kreiso pusi
Vispārīgi
Apraksts Daudzfunkcionālais skapis Metos HiChef SBM-161-HR-RC labā p.
Izmēri un kapacitāte
Produkta kapacitāte 90kg/+70...+3, 60kg/+70...-18
Iekšējie izmēri mm 670
Platums mm 790
Dziļums mm 870
Augstums mm 1960
Iepakojuma apjoms 1,699 m3
Iepakajoma izmēri (GxDxA) 83x97x211 cm
Netto svars 170 kg
Iepakojuma svars 210 kg
Tehniskā informācija
Elektriskā jauda kW 2.966
Drošinātāja izmērs A 10
Pievienojamā strāva V 400
Fāžu skaits 3N
Frekvence Hz 50
Palaišanas strāva A 9.27
Aizsardzības klase (IP) X4
Elektriskā savienojuma tips Spraudnis
Aukstā ūdens diametrs 1/2''
Drenāžas diametrs 51
Traps grīdā nepieciešams
Dzesēšanas jauda W 2724
Kondensācijas temperatūra °C +45
Iztvaikošanas temperatūra °C -25
Aukstuma aģenta tips R452a/R448a/R449a
Skaņas līmenis dB 70
Iespējas
Enģes atrašanās vieta labā puse
GN izmērs 1/1
Vides temperatūra ºC +85°C / -40°C
Sliežu garums mm 36.5
Apgaismojums bez apgaismojuma
Aukstuma agregāts ar iznesto aukstuma agregātu
Atkausēšana automātiska
Temperatūras zonde
Iebraucamie rati
Stikla durvis

Pakalpojumi un piederumi